PFC CSKA Sofia v PFC Litex Lovech - Bulgarian A PFG League

Висока топка: Съдят Стоичков в Испания, обидил вицепремиер

Вицепремиерът на Испания Сорая Саенс де Сантамария възнамерява да съди бившия нападател на Барселона Христо Стоичков, по повод отправените обвинения към нея във франкизъм. Това съобщи испанската агенция EFE, цитирана от спортния ежедневник Marca, съобщава БНТ.

Камата обвини 46-годишната дама, че дядо ѝ, баща ѝ и дори непълнолетния ѝ син са последователи на Франко. Стоичков изрази несъгласието си с нейната дейност и я призова да подаде оставка заради това, че е изпратила полицията да бие невинни хора по време на референдума в Каталуния в неделя.

Бившият национал на България определи като „пълен срам“ действията на цялото правителство на Испания. Той направи това изявление пред мексиканската телевизия „Унивижън“, за която работи, като се появи във видеото с каталунския флаг на ръката си.

„Нейният дядо – франкист, баща й също, тя самата, вероятно и синът й. Тя ли ще ни казва какво да правим? Трябва да си подаде оставката, тъй като не може да пращаш полицията да бие невинни хора. Испанското правителство, вие сте пълен срам. Затова ще бъдете там, където си заслужавате – отделени от света“, каза Стоичков.

FB Comments
Предишна публикация:
20171003_104448
Вътрешен одит: Конфликт на интереси при управлението на ВМА от проф. Николай Петров

Одитният доклад отдавна е депозиран в МО, има предложение проверка на нарушенията да направи прокуратурата. 7 месеца мълчание   Странно...

Миа Сантова
Миа Сантова пак лице на Нова Тв

Миа Сантова се завръща в новините на Нова телевизия като водещ на емисията в 16 часа. Тя ще се появи...

Grand kanion-mladost
Столичния „Младост“ и комплекс „Гранд Каньон“

Обществено обсъждане на проекта "Гранд Каньон" на "Гаранти Коза"-България организира столичната община Младост на 5 октомври в Търговския център на...

Затвори