DOBREV1 5

Контра ПР: Деляне, не си отивай!

 

Всякакви местни партийни организации на ГЕРБ от цялата страна, трудови и творчески колективи замолиха депутата от ГЕРБ, координатор на партията за Хасковска област да не си отива от политиката. Това си намерение той обяви в предаването „Тази неделя” на бТВ. Водещата Жени Марчева бе успяла да събере в едно студио Добрев и Елена Йончева, която успя да представи пълната шуробаджанашка схема в родния на Добрев Хасково покрай искането на оставката на кмета Добри Беливанов. Те не седнаха очи в очи, а се изказваха един след друг. Добрав обяви, че е смартоносно ранен като политик и няма смисъл повече да остава в политиката като за оставките си е уведомил премиерът Борисов преди да го обяви публично по телевизора. Аргументира се с това, че след тази мощна ПР акция е омаскарен и няма как да докаже, че е невинен. Правата си щял да търси в съда. Йончева не даде признак да се бои от това, защото трърденията й били подкрепени с докименти и доказанелства.

След изявлението му последва контра ПР акция-Деляне, не си отивай, ние ти вярваме. Резултатът от нея вероятно ще стане ясен тази сряда.

Междувременно освен регионалните структури на ГЕРБ и лидерът на Националния фронт за спасение на България и вицепремиер Валери Симеонов настоя оставката на депутата от ГЕРБ Делян Добрев да не се приема и той да остане в голямата политика.

„От свое име и от името на ръководството на Национален Фронт за Спасение на България призовавам коалиционните партньори от ГЕРБ и Народното Събрание да отхвърлят оставката на Делян Добрев. Тя е подадена под огромен медиен натиск и политически обвинения, които към момента лежат единствено върху клевети. Приемането на тази оставка ще легитимира политическите спекулации като норма за саморазправа и лов на вещици“, пише Симеонов в съобщение до медиите.

FB Comments
Предишна публикация:
Pokana (2)
„В изгнание“ – документална изложба

  Изложбата проследява някои основни моменти от живота и дейността на цар Симеон ІІ преди завръщането му в България. Акцентира...

HASUGUK
„Хасковски суджук“ с президентски подправки

  Днес във всеки град има по един г-н Суджук. Във всяка община има по един феодал, който упражнява властта...

bnb
БНБ утвърди новото ръководство на държавната ББР. Стоян Мавродиев вече е банкер

Българската народна банка (БНБ) е одобрила номинациите за нови членове на управителния съвет на държавната Българска банка за развитие (ББР)....

Затвори