meglena-kuneva-1901

ДБГ ще има нов председател

„Движение България на гражданите“ ще има нов председател през есента, това заяви след Националния съвет на ДБГ, провел се в събота в Банско Меглена Кунева, председател на Движението.

Щастлива съм, че има младо поколение, което да поеме щафетата, а с подкрепата на всички от Националния съвет, съм убедена, че ДБГ ще продължи да се развива и да бъде силен глас на непредставените в парламента избиратели, каза пред членовете на Националния съвет Кунева.

Дали е стабилно или не очертаващото се правителство, времето ще покаже. Ние няма да гледаме безучастно какво се случва, а ще поставяме на дневен ред въпросите, които вълнуват българските граждани по места и на национално ниво. Работата за местните избори започва от днес, категорична бе Кунева.

Националният съвет на „Движение България на гражданите“ стартира процедура и определи правила по свикване на Национално събрание за избор на нов лидер, което да се проведе през есента, а до провеждането на такова заместник-председателите на ДБГ ще представляват Движението.

Националният съвет постави пред заместник-председателите задачата да поддържат връзка с местните структури и да подготвят пътна карта за развитието на ДБГ, която да представят на следващото заседание на НС.

FB Comments
Предишна публикация:
Снимка от  burgasnews.com
Първи независим в новия парламент

Бургаския депутат  Ангел Исаев вече не е депутат от ДПС. Той бе изключен от парламентарната група за неподчинение на партийната...

Снимка на Вили Николов.
ГЕРБ пожела 44-ия Парламент да работи в мир

 Д Е К Л А Р А Ц И Я НА ПГ НА ГЕРБ В началото на 44-то Народно събрание,...

tilerson-putin
Среща Русия-САЩ: Като се ненавидиме, барем да се видиме

Както вече многократно писах и коментирах, визитата на Държавния секретар Тилерсън в Москва няма да произведе сензационни или други новини....

Затвори