Lady_Univerce_2016_Vecher na naziite (2)

Lady Universe 2016 се провежда в София

Модният конкурс Lady Universe 2016 се организира за първа година на територията на Хотел Маринела-София, който е домакин на престижното събитие. В ресторант „Амбасадор“ се проведе вечерта на нациите, където красавици от 20 държави се представиха с национални костюми. За първи път бе обявена и социалната кауза на конкурса, който подкрепя фондацията на Биляна Савова „Мога сам“, грижеща се за хора с множествена склероза. Водещите на вечерта бяха Тео и Бояна.

Кулминацията  бе представянето на националните костюми на всички участнички. На сцената последователно дефилираха: Лейди Азербайджан – Парвин Хасанзаде, на 24 години, Лейди Босна и Херцеговина – Анеса Конкич, на 24год., Лейди България – Мина Попова, на 19 год., Лейди Виетнам – Лина Нгъен, на 24год., Лейди Германия – Стефани Вивиен, на 25год., Лейди Гърция – Маргарита Филипиду, на 23 год., Лейди Естония – Мария Рая, на 24год., Лейди Италия – Мадалена Фенучи, на 23год., Лейди Македония – Биляна Скортова, на 24год., Лейди Черна гора – Йована Бекович, на 18год., Лейди Португалия – Рамос Корея Теси, 19год., Лейди Русия – Виктория Петрухина, на 19год., Лейди Сърбия – Сара Митич, на 21год., Лейди Татарстан – Влада Артьомова, на 21год., Лейди Украйна – Юлия Даналиук, на 25год. и Лейди Япония – Чиса Хигучи, на 24год.

Лицензиантката на конкурса Цвети Разложка също поздрави специалните гости на вечерта, а на момичетата пожела успех в надпреварата за престижната титла.

На 12 февруари от 20,30ч. ще е гала-вечерта на Lady Universe 2016, когато ще се проведе официалния конкурс и една от претендентките ще се окичи с жадуваната корона. Организаторите подготвят истински шоу-спектакъл, който ще се състои в club Mega mi.

 

Лицензиант на Lady Universe е топ-модела и моден мениджър Цвети Разложка, а съорганизатор е 359 Model and Talent, агенцията, която нашумя в модните среди с организирането на първата модна седмица в София – Sofia Fashion Week. Идеята на организаторите е да покажат,че България е достойна дестинация за среща на красотата и таланта.

FB Comments
Предишна публикация:
doganopeevska
Анкара забрани на Доган и Пеевски да стъпват в Турция

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган и депутатът от същата партия Делян Пеевски са със забрана да влизат в Турция....

TEL-OGRADA
Турция: Кошмарът на Европа с мигрантите ще стане реалност

Кошмарът на Европа с мигрантите ще стане реалност, защото е напълно възможно да отворим всичките си граници, предупреди говорителят на...

Снимка: Архив на Велислав Николов.
Министерство на финансите ремонтират данък „Уикенд“

България ще поиска изключение от правилата за облагане с ДДС по отношение на пътните превозни средства, а указанието на НАП...

Затвори