VT-CVETANOV

Цветанов подкрепи кметовете на Търново и Горна Оряховица за нов мандат

Председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов присъства на номинационните събрания, проведени от структурите в Горна Оряховица и Велико Търново, по време на които общинските организации на ГЕРБ излъчиха своите кандидатури за кметове на двете общини и на населените места в тях.

Досегашните кметове на Велико Търново и Горна Оряховица се ползват с безапелационното доверие и подкрепа на своите съпартийци, показа вотът по време на събранията – Даниел Панов и Добромир Добрев бяха номинирани от делегатите за нов управленски мандат. Двамата представиха и отчети на изминаващия 4-годишен управленски период.

Предстоят тежки предизборни месеци, предупреди Цветан Цветанов. По думите му, политическите опоненти на ГЕРБ залагат на черен пиар срещу силния политически играч. „Най-голямата партия обаче няма да влезе в този тон. ГЕРБ ще продължи работата си в отговор очакванията на гражданите. Няма да слезем на нивото на онези, които целят ниска избирателна активност и разпиляване на гласове. Няма да отговаряме на сценариите им, ще водим, както винаги градивна кампания „лице в лице“ и ще мотивираме гражданите да гласуват“, коментира Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ посочи, че партията има амбиции да увеличи присъствието си в местната власт. По думите му, след вота наесен ГЕРБ ще има над 100 кметове на общини и над 1700 общински съветници. Цветанов благодари на структурите в Г. Оряховица и В. Търново за сплотеността, която демонстрират.

Цветан Цветанов проведе и работна среща с общинските координатори на ГЕРБ в десетте общини на Великотърновска област, на която присъстваха също настоящите кметове от ГЕРБ и народните представители. На нея бе обсъдена готовността на структурите по места за предстоящия вот, а след нея заместник-председателят на партията изрази удовлетворение. До края на юни всички общински организации на ГЕРБ в област Велико Търново ще са провели събрания за издигане на кандидат кметове.

FB Comments
Предишна публикация:
Ivan-Kostov
Лабораторията на Костов призна грешка с „Лукойл“

Лабораторията за управление на рискове към Нов български университет (НБУ), която е управлявана от бившия премиер Иван Костов, призна за...

Главен комисар Георги Костов. 
Снимка от БНР
След „Орландовци“ може да пламне и Нови Хан

След “Орландовци” омраза и желание за мъст срещу циганите може да пламне и в софийското село Нови хан. Там ескалира...

(FILES) - Photo shows Standard & Poor's
Standard&Poor’s потвърди кредитния рейтинг на България

Агенцията за кредитен рейтинг Standard&Poor's потвърди дългосрочния и краткосрочен кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута'BB+/B' със стабилна перспектива. Оценката...

Затвори