PGERB-Sofia

Нови лица влизат в Предприемачи-ГЕРБ

Предприемачи ГЕРБ-София проведе отчетно-изборно събрание, на което присъстваха членовете на организацията в столицата. Ръководството на ПГЕРБ бе представено от председателя на структурата Валя Чилова, организационния секретар на ПГЕРБ Зафир Зарков и Николай Стойнев – член на Националния изпълнителен съвет на ПГЕРБ, отговорен за София. Присъстваха още административният секретар на ПП ГЕРБ и областен координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов и Йорданка Фикирлийска – кмет на район „Оборище“.

„Радвам се, че Предприемачи ГЕРБ-София има силно представителство. Това означава, че Предприемачи ГЕРБ имат потенциал. Ние поставяме основата на национално ниво“, подчерта oбластният координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов при откриването на събранието.

Валя Чилова заяви, че по време на своите срещи със структурите в страната вижда много сплотен екип навсякъде. „Това са активните и работещите хора, които сме останали тук и създаваме работни места. Обмисляме да създадем информационен обмен между всички структури, за да работим помежду си заедно. Имаме одобрението на председателя на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник – председател на партията Цветан Цветанов при добри предложения от Предприемачи ГЕРБ да излизат и законодателни промени – разбира се, те ще бъдат предлагани писмено и ще се обсъждат от Изпълнителната комисия на партията“, посочи Чилова. Тя заяви, че ще бъдат организирани информационни срещи и обучения. Според председателя на ПГЕРБ структурата ще подпомага експертно всякакви инициативи за конкретни проблеми, които засягат обществени идеи. „Разполагаме с конкретни идеи и с развит експертен потенциал за разрешаване на проблемите на малкия и средния бизнес, на хора в неравностойно положение и други“, каза Чилова.

„Идеята е бизнесът да има пряк канал за позитивно въздействие и възможности, които касаят и законодателни инициативи и промени. Целим да бъдем полезни в тази посока. Основен акцент е да бъдат разрешени проблемите, които срещат предприемачите в своите начинания“, каза Зафир Зарков.

„ГЕРБ е дясна партия, която осъзнава важността на бизнеса. Важно е да имаме активна политическа позиция“, категоричен бе Николай Стойнев.

По време на събранието делегатите издигнаха номинации за членове на Управителния съвет на Софийската структура, за които предстои одобрение.

FB Comments
Предишна публикация:
desislava_atanasova7
Осветяват депозитите с лични бонуси в КТБ за 2 години назад

Всички лица, ползвали преференциални депозити от банки, обявени във несъстоятелност, ще бъдат осветлени за две години назад преди обявяването на...

borsa-USA
Българин манипулирал сделки на борсата в САЩ

Американската комисия за ценните книжа и търговията обвини български инвеститор за участие в схема за манипулиране на търг за купуване...

irena krasteva-13
Ирена Кръстева: Лъжа е че имам 700 млн кредити и депозити в КТБ

Лъжа са твърденията за 700 млн. лв. кредити на мои фирми и за 115 млн. лв. преференциални депозити в КТБ,...

Затвори